Page 1 of 1

MUTANT MEGA (ÅrNoll) 5 spelgrupper 1 Spelvär(l)d 1 Rollspelspodd

Posted: Tue 28 Jun 2022, 18:11
by ProcrastiCreator
Eftersom du inte legat inlåst i en bunker sedan katastrofen bröt ut så känner du självklart till projektet Mutant Mega, som Erik Malmcrona drog igång innan julen 2021. 5 Spelgrupper från de olika grupperingarna har regelbundet traskat runt och stött på varandra, direkt eller indirekt. Det är dock endast en av spelgrupperna som delat med sig av sina eskapader varje vecka. Nämligen mutantgänget. Projektet har underlättats av att Fria Ligan sponsrat Erik med regler som gängen kan utgå från tillsammans när de spelar över Roll20.Image[/img][/img]

Det går lyssna på de hittills publicerade avsnitten där du brukar lyssna på poddar. Om du inte vill titta på våra vackra nunor.

Spelarna har varierat något under spelets gång. Likaså hjältarna. Vill man följa det nya gänget så rekomenderas att man startar från avsnitt 10. Vill man bara följa med från när det nya sammanslagna gänget äventyrar tilsammans så startar man med fördel vid avsnitt 16. Men vill man följa arkens framväxt så följer man med fördel hela kånkadången från avsnitt 1 såklart.

Produktionen är ett spontant initiativ som växte fram av spelarna på plats (eftersom flera av oss är aktiva på Spelkult.se). Så tekniken är lite bristfällig. Men mycket energi läggs på att klippa och höja intresset i efterproduktionen istället. Jag hoppas ni gillar och delar.

Just i skrivandets stund så består spelarna av:
Spelledare: Erik Malmcrona
Prips - Johan Röklander
Pavlova - Frank Isaksson (ProcrastiCreator)
Argax - Anders Blixt
Nicolas - Tobias Johansson
Pallas - Johan Kullenberg

Du som gillar att titta kollar så klart på Spelkults youtubekanal, här:
https://www.youtube.com/watch?v=MxhLj4z ... 7F&index=1

Och för dig som älskar att lyssna så finns länk till din nya favoritpodd här:
https://anchor.fm/rollspel


Image