User avatar
baylox
Topic Author
Posts: 176
Joined: Fri 28 Feb 2014, 13:15

Hemmasnickrade spelböcker

Thu 19 Apr 2018, 13:15

Hej alla!


Fick inspirationen någon-oklar-stans ifrån att skapa spelböcker/playbooks av rollformuläret, som alltså innehåller informationen för att skapa rollpersoner samt detaljer om vald typs främsta färdigheter, utöver de vanliga rollformulärsfälten. Tanken är att kunna vara snabbt igång, t.ex. vid one-shots eller för nybörjare - välj typ, kryssa några rutor och fördela poängen som anges i den orangefärgade texten, så är ni igång.

För att använda dem, skriv ut en av varje (gärna i färg) dubbelsidigt liggande med vändning längs med kortsida, snarare än långsida, och vik sedan på mitten så att typens namn och stämningstext blir framsida och ge sedan ut till dina spelare.

Tar gärna emot kritik och synpunkter, både stav- och grammatikfel, men även om det är något som saknas eller kan göras bättre. Hör gärna av er också om det kommer till användning!
Notera att filen, som laddas ner genom länken ovan, innehåller även typen Mekaren från Rollspelskollektivet och att både den och övriga typer används med godkännande av dem respektive Fria Ligan, så länge det delas vidare gratis. Mycket uppskattat (och nödvändigt, så klart)!


Tack och hej, leverpastej!

/Peter
Titta vad jag gjort! / Things I've created:
Coriolis - talanger och referensmaterial
Symbaroum - Unsung Heroes of the Abomitorium
Ur Varselklotet/TftL - mysterier & spelböcker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests