User avatar
HankTheTank
Posts: 202
Joined: Mon 08 Aug 2016, 22:23

Häxhammaren.

Wed 27 Mar 2019, 13:56

Har lite svårt att gestalta vissa slp, samt beskriva dem. Mycket pågrund av att det saknas helt utseende på många i texterna. Gäller även monster.
Tex Hur lång är ett härskartroll? Hur ser de ut?
Hur lång och hur gammal är Yeleta? Hur är hon klädd? Har hon barn?
Det samma med Eferneya och Gadramon, hur ser dem ut? Hur gamla är de? Vilka klaner kommer de ifrån?

Många beskrivningar är väldigt vaga, och när det gäller figurer som Yeleta, som har en stor roll i kampanjen, så vågar man inte hitta på för mycket ur eget huvud, ifall det dyker upp annan information i ett senare äventyr.

Detta är något som jag vill att författarna tar till sig. Det figurerar mängder med SLP i kampanjen. Men väldigt få har beskrivet utseende.

För övrigt, tack för underbara produkter!
 
User avatar
Mattias_JH
Posts: 4
Joined: Sun 17 Feb 2019, 10:29

Re: Häxhammaren.

Mon 01 Apr 2019, 09:56

Hej!

Sorry för sent svar. Har varit lite hektiskt här med Kickstartern och allt.

Mjo, vi tenderar att lämna en del åt fantasin (och illustrationerna), det är sant. Andra spelare har påpekat detta tidigare och vi försöker att hitta en bättre balans mellan detaljbeskrivningar och att lämna det upp till läsaren att föreställa sig hur personer och företeelser ser ut. Vår grundprincip är att framför allt beskriva det som är av relevans för äventyren etc., men som sagt lovar vi att bjussa på lite mer av våra egna fantasibilder. :-)

Vad gäller de specifika personer du efterfrågar så finns ett porträtt av Yeleta i Karvosti - Häxhammaren (sid15), medan Gadramon och Eferneya syns på avstånd på sidan 90 i Tistla Fäste - Väktarens vrede.

/MJH
GZIP: Off