Page 1 of 1

Effekt- och skadetärningar

Posted: Sun 19 May 2019, 12:30
by Hauskatze
Jag har ett minne av att jag läst någonstans, om de var på forum, officiel bok etc, att man endast får ha två stycken effekt/skade tärningar och att alla extra tärningar sedan bara ökar effekten på tärningarna. Är det någon som kan bekräfta detta eller om det är en husregel som jag har plockat med mig från någonstans?

Re: Effekt- och skadetärningar

Posted: Wed 22 May 2019, 06:31
by Slafsa
Känner inte till det men har som spelare inte lusläst reglerna. Dock är det kul att få slå många tärningar så jag gillar inte husregel om det är en sådan.