Mork
Topic Author
Posts: 2
Joined: Wed 22 Jul 2020, 09:13

Anatema

Wed 22 Jul 2020, 09:43

Jag har en regelfråga om Anatema och undrar hur ni kör. Övervinner en anatema på mästarnivå automatiskt all magi under mästarnivå? Om inte, hur kör ni? Och hur kör ni när en anatema på mästarnivå står mot en annan besvärjelse på mästarnivå? Vilja mot vilja mellan magikerna? Slutligen, kan man med en anatema förinta en annan anatema?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest