Page 1 of 1

Fixa talangerna.

Posted: Thu 02 Jan 2020, 22:25
by Ötzi
Jag har märkt att några av de yrkespecifika talangerna som beskrivs i elysium inte är så väl anpassade för världen utanför enklaven. Den första är prokuratorns talang försvarare som är helt inriktad på att försvara rättsskipare som anklagas för att vara dubbelagent. Kanske inget jätteproblem eftersom den lätt skulle kunna anpassas till alla typer av försvar mot olika former av anklagelser (inom ramen för lämpligt rättssystem såklart).
Den andra är utredarens välsmorda kontakter som ju endast fungerar för människor eftersom ingen annan ar kontakter. Min första tanke där är att den skulle kunna ge mutanter och djur en möjlighet att skaffa sig en kontakt och en begränsad mängd inflytandepoäng.

Har någon bättre lösningar på det här lilla problemet?

Re: Fixa talangerna.

Posted: Thu 02 Jan 2020, 23:28
by Byrax
Är de inte uppdaterade i Hindenburg?

Re: Fixa talangerna.

Posted: Thu 02 Jan 2020, 23:50
by Fenhorn
Är de inte uppdaterade i Hindenburg?
Nja, Hindenburg utspelar sig visserligen en tid (en ganska lång tid) efter Elysium, men Hindenburg har egna yrken. Man kanske kan få inspiration därifrån hur man kan andra vissa lalanger när människorna kommer till zonen, alternativt så kan man ju låta varje spelare som vill behålla sin människo-karaktär i zonen växla in en utav sina yrkestalanger mot en annan.