Karina Gry Kose
Topic Author
Posts: 3
Joined: Wed 16 Aug 2017, 11:22

Skillnad på Mecka & Mixtra?

Wed 25 Oct 2017, 13:19

 Vad är det egentligen för skillnad mellan Mecka och Mixtra?
För mig verkar de snarlika, förutom kanske att fluffet är aningen annorlunda.
 
User avatar
Fenhorn
Moderator
Posts: 2892
Joined: Thu 24 Apr 2014, 15:03
Location: Vänerns Pärla

Re: Skillnad på Mecka & Mixtra?

Wed 25 Oct 2017, 14:56

Mecka låter dig bygga prylar utav skrot så som skrotpistoler, skrotrustningar, skrotkikare o.s.v. Du kan laga upp och bygga om fordon. Du kan reparera prylar och artefakter. Vad du kan bygga är upp till vad for skrot som du har tillgängligt. För att mecka med ett fordon så måste du ha ett fordon som man då kan laga upp och bygga om.

Mixtra låter dig manipulera tekniska system så som att dyrka upp ett lås, slå av larm, styra en övervakningskamera o.s.v. Du kan även optimera en pryl eller en artefakt så att den för en användning fungerar lite bättre. Du kan reparera prylar och artefakter. För att kunna manipulera ett tekniskt system så måste det finnas ett. Kanske inte kommer till användning så mycket ute i Zonen men en och annan låst dörr kan ju finnas och hemliga bunkrar kan ju ha tekniska system som fortfarande är i drift. I princip alla tekniska prylar går att optimera.

Det är väl hyfsat stor skillnad. Dock så kan väl nämnas här att robotens Tillverka i princip är samma som Mecka. T.o.m. bättre. Nackdelen är att man är robot. En robot kan inte bara vila bort eventuella trauma som man har tagit när man har meckat med något. En robot måste reparera sig och det kostar energi.
“Thanks for noticin' me.” - Eeyore
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4609
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: Skillnad på Mecka & Mixtra?

Thu 26 Oct 2017, 18:35

Yes, exakt som Fenhorn skriver!
Fria Ligan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest