No-0n3
Topic Author
Posts: 7
Joined: Mon 06 Apr 2015, 20:37

Den nya världen

Sun 19 Apr 2015, 17:57

Karaktärer:
Steven (Krossare) - Ärrad och muskulös krossare som vill utrota alla fiender i världen.
Gandalf (Zonstrykare) - En kortväxt zonstrykare som vill utforska världen.
Zingo (Skrottskalle) - En spinking och dvärgväxt skrottskalle som vill bygga en typ av forntidens fordon.
Leeroy (Zonstrykare) - En senig och mager zonstrykare som vill hitta Eden.
Nova (Krönikör) - En medellång krönikör med en studerande blick som vill skriva hur folket hittar Eden.
Finn (Mutant med hund) - En senig man som vill döda nästa mutant som tittar snett på honom.

Spelmöte 1:
Gruppen ankom till ett reningsverk för att söka efter en förlorad expedition. De upptäckte att zongastarna på öns ytterkant låg i bakhåll och smög sig fram för att attackera, som skrämde iväg zongastarna. De upptäckte en stor skorsten, Gandalf sa att det var skrädesvråkens bo. Zingo, Gandalf och Steven valde att klättra upp för att undersöka om det fanns något däruppe. Dem klättrade upp och hittade två lik, där dem hittade vatten, krubb och 2 artefakter. När dem klättrat ner igen så anfölls dem av skrädesvråken. Gandalf blev mycket skadad i striden men gruppen lyckades döda skrädesvråken. De valde att gå vidare mot kontrollrummet där dem träffade resterna av den gamla expeditionen. De ville ha krubb och vatten, flera i gruppen gav det till dem. Nogga hade sett dem komma från skorstenen och bad gruppen att få tillbaka alla saker som tillhörde den avlidne Vorkhan. Gruppen manipulerade Nogga och sa att de ej hittat något där, men Nogga bad om mer vatten. Tillsammans med den gamla expeditionen begav de sig till ingången av bassänghallarna där de träffade Lutrell. Nogga pratade med honom på ett språk som var svårt att förstå, Zingo lyckades förstå vad som sades, där Lutrell bad Nogga om att ge upp sina skjutvapen i utbyte mot så mycket vatten de kunde bära och fri lejd och att de i framtiden håller sig borta. Nova och Leeroy lyckades övertala Lutrell att få fri lejd för alltid, fritt vatten när dem ville och att inte ge upp sina vapen. Flera av Zongastarna blev ilskna på gruppen av vad de gjort mot deras ledare. Gruppen gick ner till bassänghallarna för att dricka, vila och återhämta sig. Nova och Gandalf var vakna och höll vakt. De blev plötsligt attackerade av zongastar som hade bestämt sig för hämnd. Det blev attackerade av tre zongastar, Gandalf fick svåra skador. Leeroy missade ett skott med sitt skrotgevär som träffade en metallplåt som gav ut ett starkt dån i bassänghallarna. Ett surrande hördes och zongastarna flydde. De vårdade Gandalf så att han åter kunde gå. De fick reda på att de väckt en masksvärm som attackerade allt och alla. De valde att fly ut från reningsverket och begav sig tillbaka till Arken. Tillbaka i Arken så återhämtade de sig och valde att starta ett projekt för att bygga en Slavmarknad. Zingo, Nova och Leeroy läste dagboken de hittat och förstod vad som sades där. De lämnade sedan in dagboken till Gryningsvalvet. De arbetade även på projektet de påbörjat.
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4519
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: Den nya världen

Sun 19 Apr 2015, 21:14

Coolt, tack för rapport! :)
Fria Ligan
 
kaliber2016
Posts: 4
Joined: Tue 07 Apr 2015, 15:44

Re: Den nya världen

Tue 05 May 2015, 11:20

SL:
Kaliber2016.

SLP som bor i arken:
Nafta (skrotskalle)-
Jolisa (fixaren)-
Oskartian (boss)-
Tula (zonstrykare)-
Gunit (boss)-
Lenny (Krossare)-
Erie (slav)-

Karaktärer:
Steven (Krossare) - Ärrad och muskulös krossare som vill utrota alla fiender i världen.
Gandalf (Zonstrykare) - En kortväxt zonstrykare som vill utforska världen.
Zingo (Skrotskalle) - En spinkig och dvärgväxt skrotskalle som vill bygga en typ av forntidens fordon.
Leeroy (Zonstrykare) - En senig och mager zonstrykare som vill hitta Eden.
Nova (Krönikör) - En medellång krönikör med en studerande blick som vill skriva hur folket hittar Eden.
Finn (Mutant med hund) - En senig man som vill döda nästa mutant som tittar snett på honom.

Spelmöte 2:
I köpcentret (arken) fick de veta av Oskartian att Tula hade ett tips om en sektor som de kan utforska. Leeroy, Steven, Finn gick till Tula som berättade att det fanns en sektor med många artefakter. Tula sa att Nafta och Jolisa skulle följa med till den sektorn. Finn försökte genomskåda Tula och fick veta att det var ett träsk samt att Tula inte visste om det fanns så många artefakter som hon påstådde först, men att det borde finnas något värdefullt. Leeroy, Steven och Finn gick tillbaka till Oskartian för de trodde att bossen försökte lura dom. Efter de försökt genomskåda Oskartian så fick de veta att han inte var intresserad av att skada dom och att han trodde att Tula visste vad hon höll på med. När Leeroy, Steven, Finn, Nafta och Jolisa skulle ge sig av, då saboterade någon slavmarknad projektet. Leeroy, Steven och Finn satte igång sin egna lila utredning, de drog slutsatsen att Oskartian låg bakom sabotaget efter som att en hel del folk i arken skyllde på Oskartian. När Leeroy, Steven och Finn frågade ut Oskartian så skylde han på att Gunit låg bakom sabotaget. Steven och Finn attackerade Oskartian men Leeroy stannade utanför lyan och del tog inte i striden.

De dödade Oskartian efter en ganska kort strid, efter som bossen inte hade sina under huggare med sig (SL glömde bort underhuggarna som alltid ska vara nära en boss). Nu trodde Leeroy, Steven och Finn att de hade dödat den skyldige som låg bakom sabotaget på projektet. Steven och Finn gick och vilade upp sig efter striden. Leeroy gick tillbaka till Nafta och Jolisa som var otåliga. De frågade varför det dröjt så? Leeroy berättade för dem att Steven och Finn hade dödat Oskartian för att han låg bakom sabotaget på slavmarknaden. Nafta blev lite chockade och sa att det inte kunde va Oskartian, de var mer troligt att det var Erie som låg bakom sabotaget. Leeroy sa till dem att det skulle dröja innan Steven och Finn skulle vara klara. Han sa till dem att de kunde gå och vila sig några timmar. Leeroy gick och sov en stund han med. Efter alla var utvilade så gick de med Nafta och Jolisa mot träsket. Leeroy sa inget om det han fått veta till de andra för han ville ut i zonen så fort som möjligt.

De gick igenom en sektor som också var ett träsk men det fanns inget hot, eller några saker där. Efter det kom till den sektorn som de skulle till hade detta träsk några vattenhål och i en av dem fanns det fyra mänskoskelett. Dessa skeletten var täckta av zoniglar som kräla omkring. Stank av ruttna lik fick dem nästan att få kväljningar. Nafta och Jolisa stod bara där och titta på (SL glömde bort att Nafta och Jolisa var med). Leeroy såg att det fjärde skelettet hade artefakten skiftnyckeln och ett läppstift (skrot). Leeroy tog första initiativet till en idé att använda pinar för att få upp skelettet, men lät Finn utföra det med hjälp från Leeroy och Steven. De lyckades få upp skelettet med alla sakerna. De såg att de satt 10 zoniglar kvar på skelettet. Finn tog en sten och kastade på zoniglarna så att de föll tillbaka i vattenhålet, sen plundrade Finn skelettet på skiftnyckeln och läppstiftet. De gick tillbaka till arken på kvällen och fick varsitt rött poäng. De tvättade sig för att få bort rött poängen och sov sen. Nästa dag så talar Leeroy om för dom vem som verkligen var den skyldige till sabotaget. De smider planer hur de ska "ta hand om" Erie. Finn letar efter spår med sin hund på brottsplatsen och finner ett litet tygstycke som hunden inte lyckas finna lukt ifrån. De frågar runt bland folk i arken och får till slut ett tips på var Erie skulle kunna vara. När de är nära platsen som de fick tips om så kollar Finn om de är förföljda av någon och hans hund morrar mot en person bakom dom. Det är Lenny som spannar på dem. Efter Leeroy gjort Lenny bruten så får de veta var Erie bor. De konfronterar Erie och får veta att han låg bakom sabotaget. De övertalar honom med hjälp av att få han bruten och manipulera honom. Erie hade en motprestation att de aldrig skulle skada Lenny oavsett vilken situation som händer. Erie springer ut ur arken.

Finn går till Nafta och ger läppstiftet till henne som blir så förtjust att hon drar med Finn hem till sin lya. De utför en lång kärleksstund som inte är så tyst av sig. Finn var tvungen att använda manipulera för att få ta en paus för att få äta och dricka. Efter detta så snacka de runt en hel del och gjorde små ärenden. De manipulera folk i arken för olika sätt att få tag på krubb och vatten.

Slut på spel möte.
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4519
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: Den nya världen

Tue 05 May 2015, 18:18

Det går hett till i Arken! :)
Fria Ligan
 
kaliber2016
Posts: 4
Joined: Tue 07 Apr 2015, 15:44

Re: Den nya världen

Fri 15 May 2015, 11:59

Det går hett till i Arken! :)
ja ibland blir det lite galet i arken. :D
 
No-0n3
Topic Author
Posts: 7
Joined: Mon 06 Apr 2015, 20:37

Re: Den nya världen

Sun 17 May 2015, 23:05

Spelmöte 3

Zonmoster i närheten av arken upptäcktes efter att 2 mutanter hade dött av okänd anledning. Folket började bli oroliga och röstade för att mutanterna skulle gå ut i zonen och ta kål på hotet som hotade arken. Mutanterna begav sig ut i en sektor och hittade en välbevarad ruin som var något de aldrig sett förut. De hittade 2 lik intill ruinen och zonstrykaren Leeroy sa att det fanns en artefakt i ruinen. De begav sig fram för att undersöka ruinen och de valde att klättra upp på stridsvagnen och öppna den. Det var morgon och de öppnade stridsvagnen men upptäckte att ruinspindlar fanns inuti och valde att stänga den. Krönikören Nova upptäckte ett spår med sitt spårsinne och de följde det.

Leeroy såg spår på marken och följde dessa och blev anfallen av en raggbest som bet tag i honom. De andra mutanterna so stod en bit bort såg detta och deltog i striden. Leeroy fick svåra skador och blev förlamad från midjan och ner efter raggbestens bett. Mutanterna attackerade och Steven som hade gått fram till armlängdsavstånd blev svårt skadad och bruten. Besten gick fram bakom ruinen för att ta skydd av mutanternas skott. De lyckades till slut döda monstret.

De helade upp sina skador och hjälpte Leeroy med sina kritiska skador. De letade kring ruinen om det fanns mer saker de kanske kunde få användning av men hittade inget mer. Det hade blivit sent och de valde att öppna stridsvagnen innan det skulle bli för sent. Leeroy försökte dra sig fram till stridsvagnen och lyckades trots sina skador. Steven klättrade upp och öppnade dörren och smög in men blev upptäckt av 2 ruinspindlar som gick till attack och lyckades bita honom. Steven var nu förgiftad av ruinspindlarnas giftbett. Zingo och Gandalf valde att gå in och hjälpa sin kamrat och attackerade och gav en av spindlarna lättare skador, Gandalf missade. Spindlarna gick återigen till attack och både Zingo och Gandalf var nu förgiftade och hade fått lättare skador. Nova gick nu även med i striden. Efter en lång kamp så lyckades de döda de båda spindlarna och Steven hade fått kritiska skador. De letade i stridsvagnen bland lådorna och Zingo hittade en kompass. De gick sedan ut ur stridsvagnen och åt och drack samt helade sina skador och vilade.

Nästa morgon valde de att gå tillbaka till arken. Steven och Zingo hjälpte Leeroy som inte kunde gå och de lyckades bära tillbaka honom.

När de kom fram till arken så gjorde de iordnings sig och helade sig mer ifrån sina skador. De lämnade in Kompassen och fick en ökning i Teknologi. De arbetade på projektet Slavmarknad som några dagar tidigare hade blivit saboterat. De gjorde ett rådslag om att sända ut en expedition för att söka efter krubb, som nu började ta slut.

Allt var nu frid och fröjd i Arken och folket tyckte om att det hemska zonmonstret nu var dödat.
 
kaliber2016
Posts: 4
Joined: Tue 07 Apr 2015, 15:44

Re: Den nya världen

Sun 05 Jul 2015, 11:41

SL:Kaliber2016.

RP:Steven (Krossare) - Ärrad och muskulös krossare
som vill utrota alla fiender i världen.

Zingo (Skrottskalle) - En spinking och dvärgväxt
skrottskalle som vill bygga en typ av forntidens fordon.

Leeroy (Zonstrykare) - En senig och mager zonstrykare
som vill hitta Eden.

Nova (Krönikör) - En medellång krönikör med en
studerande blick som vill skriva hur folket hittar Eden.

Finn (Mutant med hund) - En senig man som vill döda
nästa mutant som tittar snett på honom.

SLP:(Boss) Gunitt.

(Boss) Briktoria.

(Fixare) Jollisa.

(Zonstryckare) Tula.

(skrottskalle) Nafta.

(Krossare) Lenny.

(Krönikör) Vikton.

(mutant med hund) Brie.

(Zonstrykare) Gandalf.

(Slav) Eria; finns någonstans i zonen men ingen vet var.

Spelmöte 4:

Det har gått en vecka sen sist och en ny boss vid namn
Briktoria har med sina 9 underhuggare tagit över det
område som Oskartian hade.
Bossen Gunitt och bossen Briktoria har 9 underhuggare
som vaktar dom dygnet runt, efter som de är misstänksam
mot (RP) "gänget" (Steven, Finn, Leeroy, Nova och
Zingo). Gandalf har hört talas om en sektor i zonen som
har artefakter eller något värdefullt.

Finn och Steven Börjar med projektet Kannibalism och
slutför det. Expedition som hade skickats i väg förra
gången, kom bara 5 tillbaka av 10 personer. De hade
hittat kultur föremål istället för krubb.

Steven och Finn går till Gandalf som berättar för dom
om en mystisk ruin och var den är i zonen. Finn tror att
Gandalf håller tillbaka information och
kommer överens med Steven att Steven ska mucka
med Gandalf. Detta lyckas och de får
veta av Gandalf att det är ett sjukhus som ska ha en artefakt
och spritt doser. Han säger också att han vill ha deras
hjälp för att kunna hämta sakerna. Han säger att han hörde
ljud och det var därför han inte tog sakerna själv.

Finn går till Nafta som slänger sig över honom med en
kärleksfull kram och kysser honom upprepade gånger,
Finn lyckas ge henne instruktioner att hon skulle
sprida dåligt ryckte om Gandalf i arken.
Hon går med på det så länge hon får sin kärleksstund
med Finn. Så de gör de helt enkelt.

Steven och finn samt Nafta följer med till Gandalf.
De förbereder sig för att gå till sektorn med att köpa
krubb och vatten. Gandalf ger 5 vatten var till Steven
och Finn. Finn, Steven, Nafta och Gandalf ger sig ut
i zonen.Det tar 8 timmar innan de ser sjukhuset:

Byggnaden är förfallen och alla rutor är borta för länge sen
och taket har ett stort håll.

Gandalf leder vägen och upptäcker två mutanter (vid namn
Torsten och Leif) som sitter i bakhåll
innanför entrén till sjukhuset. Steven går till anfall, Finn,
Gandalf och Nafta går med i striden. De blir
en kort strid men nafta blir bruten men Gandalf vårdar henne.
Finn söker igenom Torsten och hittar 3 doser spritt.
Steven söker igenom Leif som har ett konstverk på sig.

Finn äter och dricker samt ger mat åt hunden.De säger till
Gandalf att vaka över dom och han går med på det lite
nonchalant. Gandalf sätter sig på en stol vid entrén.
Steven och finn samt Nafta sover.

När Finn och Steven vaknar efter 5 timmars sömn, så är inte
Gandalf kvar. Finn spårar med sin hund och konstaterar att
Gandalf gått tillbaka till arken. Finn och Steven beslutar sig
för att söka igenom sjukhuset trots detta svek som Gandalf
gjort mot dem.

Inne i sjukhuset: Salar, korridorer och rum med sängar.
I vissa är det ruttna lik på golv och
på sängar. De hittar; en hand spegel, en slalomskida och
en tandborste. De inser att det inte finns något mer
värdefullt i sjukhuset. Steven, finn och Nafta
går tillbaka till arken.

När de kommer fram till arken ser de Gandalf vinkar
på dem nonchalant, som om inget har hänt.
Finn smyger fram till nära avstånd. Han bussar
hunden på Gandalf. Steven ger sig in i striden
som slutar med att Gandalf blir bruten. Finn gör en
lyckad nådastöt och Gandalf dör.

Finn plundrar Gandalfs lik som har: ett
skrottgevär, 3 flaskor vatten och 8 patroner.
Steven lämnar in konstverket i gryningsvalvet.
Finn säljer skrottgeväret och handspegeln med
slalomskidan till Nafta som betalar och kräver en
kärleksstund som hon får också. Efter detta köps
det vatten och krubb.

Finn gör en zonexpedition med 9 andra (SLPS)
från arken till en militärbas i zonen för att förbättra
arkens försvar. Efter 24 timmar kommer
expeditionen fram och finner mycket riktigt en
militärbas som är sönderfallen och en
rostig pansarvagn står utanför byggnaden.

Expeditionen äter och sover. Zonstrykaren i expeditionen
upptäcker zoniglar på taket av byggnaden samt att
det ska finnas en artefakt i pansarvagnen. Locket på
pansarvagnen är igenrostat och går inte att öppna på
vanligt sätt. Finn letar efter något att bända upp
locket med och efter att ha letat en stund finner han att
det går att ta loss en bit från pansarvagnens
larvfötter. Efter att ha kämpat loss en bit så föll han tillfälligt
till marken, av ansträngningen och fick en bra bit.

Han slog med biten han fixat och sen vinklade han in den i
en springa under locket på pansarvagnen. Finn slog
ner den så den spetsiga delen satt fast i springan.
Han uppmanade de andra 9 att vara med och hjälpa till
att hänga i den delen som Finn satt fast i luckan.
De lyckades med att bända upp locket och ramlade
över varandra men ingen blev skadad.

När locket öppnades spreds en stank av, ruttet lik.
I pansarvagnen låg ett lik som var i så många delar
att det tog ett tag, innan Finn såg att delarna hörde
till samma kropp. Finn sökte igenom liket och fann
en strålkastare. Expeditionen återvänder med triumf
och Finn lämnar in strålkastaren till gryningsvalvet.

Bossen Gunitt och bossen Briktoria ser misstänksamt
på Finn och Steven. De ser på Gandalf som ligger där
död. Deras blickar är kalla men de vet att ingen går säker
så länge (RP) "gänget" lever i arken.

Slut
 
kaliber2016
Posts: 4
Joined: Tue 07 Apr 2015, 15:44

Spel möte 5

Fri 18 Sep 2015, 22:27

Spel möte 5

SL:No-0n3

RP:Steven (Krossare) - Ärrad och muskulös krossare
som vill utrota alla fiender i världen.

Zingo (Skrottskalle) - En spinking och dvärgväxt
skrottskalle som vill bygga en typ av forntidens fordon.

Leeroy (Zonstrykare) - En senig och mager zonstrykare
som vill hitta Eden.

Nova (Krönikör) - En medellång krönikör med en
studerande blick som vill skriva hur folket hittar Eden.

Järven (Zonstrykare).

SLP:(Boss) Gunitt,

(Boss) Briktoria,

(Fixare) Jollisa,

(Zonstryckare) Tula,

(skrottskalle) Nafta,

(Krossare) Lenny,

(Krönikör) Vikton,

(mutant med hund) Brie,

Finn (Mutant med hund),

(slav) Eria; finns någonstans i zonen men ingen vet var eller om han lever.


Det har gått några veckor och under de veckorna har 8 personer
dött i arken.Steven, Zingo, Leeroy och Nova hittar Finn
uppstyckad i många bitar som ligger utsprida på torget i arken.
Ett sådant brutalt mord har aldrig hänt förut i arken. Att
folk dödat varandra är inget ovanligt i arken men detta mord
var på en de kände samt hade varit ute i zonen med.

Zingo och Steven undersöker Finn`s kroppsdelar; de ser att det
som gjort att kroppen är i så många delar är gjort med någon sorts
maskin. Leeroy spanar efter om någon är i närheten.Han hittar fotspår.
Zingo granskar fotspåren som han upptäcker leder bort till Gunitt`s lya.
Steven, Zingo, Leeroy och Nova går till Gunitt`s lya. I lyan står också
hennes underhuggare.

Steven, Zingo, Leeroy och Nova frågar henne om
hon vet något om mordet på Finn.Gunitt säger att en av hennes
underhuggare såg en främmande person gå igenom Gunitt`s lya och
gå ut genom en bakväg i rummet. Nova gör en genomskådning på Gunitt
och kommer fram till att Gunitt talar sanning.

Zingo går ut ur Gunitt`s lya och stöter på en zonstrykare som drar
sitt vapen och frågar vem Zingo är. Zingo berättar om att de håller
på att undersöka ett mord. Zonstrykare blir misstänksam. Zingo
förklarar i all hast sitt namn och att han är en skrottskalle.
zonstrykare sänker sitt vapen och säger att han heter Järven
samt att han är en zonstrykare.

Zingo och Järven gick in i Gunitt`s lya och där så ser Järven fler
främlingar (Gunitt, alla underhuggare 9 stycken, Steven, Leeroy och
Nova) Järven drar sitt vapen och frågar vilka de är. Zingo säger
att han är med Steven, Leeroy och Nova. Då sänker Järven sitt vapen
och lite av misstänksamheten försvinner.

Steven går till Nafta. De andra hittar ett öppet fönster i Gunitt`s
lya. Det är öppet på vid gavel och när de ser ut genom fönstret ser de
ingen person utanför bara en kall vind känner de.

Steven går till Finns lya och slår in dörren så den ger vika. Där inne
hittar han 3 doser spritt i en låda och ser lite skrott som ligger utspritt
i rummet. Steven går tillbaka till Gunitt`s lya.

Zingo, Leeroy, Steven och Nova hoppar ut genom fönstret. Järven tycker de är
underliga och tar den självklara vägen ut till dem genom Gunitt`s dörr.
Han går ut genom arkens dörrar och möter upp dem på utsidan av fönstret.
De hittar fotspår på marken och de lyckas mäta att fotspåren har storlek 43.

Nova försöker speja efter personen de letar efter men ser ingen. Leeroy
lyckas se något som blänker i solen. Järven försökte förstå vad de kunde
vara men lyckades inte komma på vad de var som blänkte. De går fram till
den blänkande saken och upptäcker att det är en motorsåg. Zingo studerar
motorsågen och förstår hur den ska användas. Leeroy plockar på sig motorsågen.

Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova följer spåren som leder till en å
där spåren slutar ner i vattnet. Leeroy ger motorsågen till Steven. De
fem snackar om hur de ska leta efter ett sätt att kunna ta sig över ån.
De kommer fram till att de ska dela upp sig i två grupper som ska söka
längs ån. Nova och Leeroy gick åt höger. Järven, Steven och Zingo går åt vänster.

Ingen av grupperna finner något som kan hjälpa dom att finna personen de söker.
De beslutar att Zingo ska bygga en flotte eller liknande så de kan ta sig över ån med.
Zingo och Leeroy går mot arken men efter bara några få steg möter de en grupp mutanter
som är tre stycken som ser slitna ut. Dessa tre frågar om några från deras ark
(där Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova bor i) kan följa med till derras ark.
Anledningen berättar dessa tre mutanter är att män i deras ark behandlas som slavar.
De vill ha hjälp och om Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova hjälper dom så kan de
erbjuda härbärge i deras ark.

Nova försöker genomskåda om de ljuger men kan inte se om det är sant eller ej.
Leeroy och steven försöker de med men vet inte heller om de är sant eller ej.
Nova använder telepati för att få veta om de talar sanning och de ljuger inte.

Zingo, Leeroy, Steven, Nova säger att de har några saker de måste fixa
innan de följer med de tre mutanterna. De tre mutanterna kan vänta tills nästa dag.
De går allihopa tillbaka till Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova`s ark och de tre mutanterna följer med. Järven fortsätter sökandet efter personen som de leta
efter på egen hand.

I Arken får Leeroy en idé att ta vara på finn`s kropp. De han menar var mer att tillaga deras förra vän så att de kan få grillat krubb. Nova, Leeroy och Zingo
bär alla kroppsdelarna och läger allt i en hög. De hittar en kundvagn som de lägger Finn i och Zingo hjälper till med att tända med sin Katana och en sten.
Elden görs under kundvagnen med pinnar. Detta grillprojekt tog några timmar.
Efter mycket klantiga grillkunskaper lyckas de få lite kött som blir grillat
rätt men en hel del blev bränt och kunde inte användas.

Järven kommer tillbaka till arken och möts av en lukt av grillat kött och ser
kundvagnen med Finn i. Han upplever att detta gänget är riktigt sjuka men går fram
till dom trots de.

Zingo, Leeroy, Steven och Nova äter samt dricker vatten. Järven går runt i arken
för att se vad som erbjuds. Han går till Jolisa. Järven använder telepati för att få ett bättre pris på vatten som han vill sälja. han lyckas sälja en vatten ranson för tre patroner och tror själv på de så mycket att det altid är standard pris. (Egentligen är det inte det).

Nova uppträder och får rätt så bra med patroner från folk som sett hennes uppträdande.
Zingo fick veta av Steven att han också såg lite skrott i Finn`s rum.
Zingo går till Finn`s lya och letar. Han hittar en rund plastbunke med lock till som är rosa med en lite vitt lucka på
locket (en Tupperware). Zingo hittar lite skruvar och små saker men kommer inte på hur han ska
bygga en flotte av det här. Han spekulerar lite för sig själv om han kan använda möblerna i Finn`s lya.
Till slut ger han upp men tar med sig den underliga bunken som är rosa och skruvarna.

Nova frågar runt i arken om de hört något konstigt i arken. Folket säger att det inte varit något
konstigt bara de vanliga skriken och tumult som det råder i arken. Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova
sover några timmar.

Allihop samlas för att möta upp de otroligt tålmodiga tre mutanter som vill ha deras
hjälp. Dessa tre hade stått i många timmar och väntat på dem utanför arken. Detta
var för de hade glömt att bjuda in dem.

Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova följer med dessa tre mutanter till deras ark.
När de gått i många timmar så ser de ett högt torn som sträcker sig mot himlen. Runt detta
höga torn är det en vägg med trasiga bilar som är ställda på varandra. När de kommer till porten
så är det en uppe på muren som frågar varför Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova hade kommit
till deras ark. Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova svarar att de är där för att hjälpa deras ark
som är behov av hjälp. Vakten släpper in dom och där inne ser de att det är mycket folk där i både barn och gamla. Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova möter en zongast som är deras ledare i arken.
Han vill att de ska följa med upp i en hiss. Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova följer med in i hissen.
De får veta att det som driver hissen är slavar som firar upp hissen med rep.

När de är högst upp i tornet kommer de in i ett rum som är ett vanligt rum från den forna välden med skrivbord
och små andra ting. Hissen åker ner och efter en stund kommer den upp igen och en kvinna kliver ut ur hissen.
Kvinnan talar till Nova och ignorerar männen i rummet som om de inte fanns. Hon presenterar sig som Nafta
(detta är inte den Nafta som är i arken som Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova kommer ifrån). Nafta
ber Nova att följa med henne ner med hissen så de kan tala ostört. Nova följer med ner med Nafta. När de kommit
ner till våning under går de in i ett rum där. Då berättar Nafta om att det ligger en bunkern nära denna arken.
Nova använder telepati och får reda på att Nafta ljuger om var bunkern är. Nova attackerar Nafta.

samtidigt så håller Zingo, Leeroy, Steven och Järven lyckats kommunicera en plan för att döda arkens ledare. De lät
Leeroy prata om något med ledaren och samtidigt placerade dom sig så de omringa ledaren. De anfaller ledaren
(dessa två strider händer samtidigt).

Nova slår ut Nafta så hon är bruten och Nova går igenom vad Nafta har på sig. Nova får ett bra vapen och lite annat.
Efter det stryper hon nafta som sakta kvävs och drar sin sista andetag och dör.

Zingo, Leeroy, Steven och Järven gör ledaren bruten. Leeroy använder Reptilisk på ledaren. Järven kör telepati på ledaren.
Ledaren säger att: Det finns en bunker där alla saker (Metaplot) kommer ifrån som till exempel dagboken. Järven frågar
hur man gör barn och Ledaren förklarar att det som är viktigt är att slangen ska in i rätt håll på kvinnan så att det blir
något barn. Järven vet nu hur man går till väga för att göra barn och är nöjd med svaret han fått.
Efter Zingo, Leeroy, Steven och Järven fått veta detta så lyfter de upp ledaren och kastar honom genom ett öppet fönster
,så han faller skrikande till sin död. De plundrar rummet och finner lite saker.

De åker ner med hissen och Nova hoppar in i hissen när de kommer till våningen hon är på. När Zingo, Leeroy, Steven,
Järven och Nova kommit ner så ser de en kropp som ligger i en blodig sörja med benpipor som sticker ut lite överallt från kroppen
(ledarens kropp). Zingo, Leeroy, Steven, Järven och Nova går tillbaka till sin ark och jobbar på projektet: slavmarknad.

Slut på spel möte.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest