Page 1 of 1

Genlab Revolution (?)

Posted: Tue 05 Nov 2019, 11:43
by Snabelskorna
Nu jäklar brinner det! Innan fas 2 nått sitt slut hade RP allierat sig med Stor-Klåda och tagit Bettet och hans följare av daga med hjälp av en brevbomb, och under första spelmötet av fas 3 samlade de alla katter under Upprorets fana och avsatte Cassius 09. Deras nästa plan är att sopa undan spåren efter vad som hänt Truffaut, för att själva kunna ta över styret över Upproret. Detta kommer bli en galen kampanj ...

Re: Genlab Revolution (?)

Posted: Fri 29 Nov 2019, 01:29
by Nibbleberget
Berätta mer om brevbomber!

Hur kom spelarna på denna geniala idé och hur gick det till?

Re: Genlab Revolution (?)

Posted: Fri 24 Apr 2020, 15:17
by Snabelskorna
Berätta mer om brevbomber!

Hur kom spelarna på denna geniala idé och hur gick det till?
Jag har helt glömt bort denna tråd! Jo, vi spelar med en älg i sällskapet. Älgarna är kända för att kunna tillverka brunkrut. Inom gruppen bestämde vi att brunkrut tillverkas genom att förkolna älgbajset i en kolmila. Ett slag (nu minns jag inte vilken Färdighet som användes) slogs och antalet framgångar blev krutets sprängverkan. 
När RP blivit avvisade från Råttklanen beslöt de att ta makten själva för att få alla gnagare (bortsett från Bettet) på sin sida. I en cigarrlåda de hittade i samlarharen Zlatans packning packade de krutet tätt, plockade isär en Bic-tändare de stulit av Gagarin och fäste i locket. De skickade in en stackars liten mus med den påstådda gåvan bestående av kaffe till Bettet som gladeligen öppnade lådan varpå råttborgen sprängdes.