User avatar
HankTheTank
Posts: 202
Joined: Mon 08 Aug 2016, 22:23

Re: Ide till zon

Thu 23 Nov 2017, 18:00

Grymt! Cool idé.
Jag kommer att sno delar från den
 
Egola
Topic Author
Posts: 13
Joined: Sat 28 Mar 2015, 16:16

Re: Ide till zon

Fri 01 Dec 2017, 23:11

Några idéer till platser:

Fyrslätten
Smoggen är tjock och gör det svårt att navigera, men här slutar den plötsligt. Solen når här ner till en äng som är oväntat förskonad från smoggen, som om en osylig mur höll den ute. Vana zonstrykare kan dagtid använda Fyrslätten som ett riktmärke, för att se var de är och vilken tid det är på dagen.
Även floran och faunan som anpassat sig till omgivningen är frånvarande. Zonens i övrigt vita småväxter har här ersatts av färgsprakande koraller, vars strålglans håller ängen väl upplyst även på natten. I korallerna finns det gott om sångfåglar som slagit bo, sjungandes som om katastrofen aldrig varit.
Trots härligheten brukar zonstrykare undvika den. På natten hörs märkliga klickanden från underjorden.

Världskogen
En samling träd reser sig stolt över zonsmoggen. Det minsta av dem skulle kunna rymma en ark i sig. Bland de tätt sammanflätade grenarna och ihåliga gångarna finns vilt, bäckar med regnvatten och mycket mer. Kort sagt är det bästa från hela världen samlat i den här skogen.

Bergsdörrarna
Här och var finns metalldörrar som sticker ut från bergsväggen. Under undergången gick fornfolket under jorden för att skydda sig från katastrofen. Vissa dörrar är öppna och plundrade på allt av värde. De människorna gick det inget vidare för. Andra dörrar är stängda, och kommer kanske vara det för evigt.

Linbanan
Här går stora metalltrådar mellan stolpar och på trådarna hänger vagnar. En samling zongastar tros hålla till här, för ibland ses vagnarna fara upp och ner för den här banan.
 
samuel
Posts: 50
Joined: Wed 21 Jun 2017, 11:32

Re: Ide till zon

Mon 04 Dec 2017, 12:16

gillar linbanan.

tänker mig att RP hittar en generator i ett hus i närheten av linbanan och får den att gå igång. sedan reser de sakta upp med en av vagnarna. på vägen upp hör de ett skri och ser en skuggig figur i smoggen. efter att ha åkt en bit på banan upptäcker de bosättningen av zongastar. det råder panik pga att deras "hus" börjat röra på sig. när de ser RP anfaller de direkt. det följande oväsendet får varelsen RP såg i smoggen att röra sig ditåt. ett plötsligt ljud avbryter striden och en monstruös varelse av enorma proportioner anfaller dem.

ska RP ta sida med zongastarna och bekämpa  Besten eller kommer de fly för sina liv och lämna gastarna åt smogen.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest