Dorantee
Topic Author
Posts: 44
Joined: Mon 20 Jun 2016, 19:09

Samlat Rollformulär

Mon 14 Sep 2020, 08:59

Hej!

Jag undrar om det är någon som har gjort eller vet var det går att hitta ett rollformulär som har samlat alla "klasser" på ett och samma rollformulär? Jag har minne av att jag sett en sån flyta omkring på nätet men kan inte hitta den igen och det känns bara så sjukt bekvämt att kunna skriva ut ett "universellt" formulär.
 
Dorantee
Topic Author
Posts: 44
Joined: Mon 20 Jun 2016, 19:09

Re: Samlat Rollformulär

Sat 26 Sep 2020, 01:03

Så efter att jag inte fick något svar här på forumet kom jag fram till att det enda sättet jag någonsin skulle få se ett "samlat rollformulär" var om jag helt enkelt gjorde ett själv... Så det är precis vad jag gjorde, på både svenska och engelska! https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Jag försökte hålla stilen så lik Fria ligans utskriftsvänliga formulär som möjligt eftersom det är den jag och min grupp har vant sig vid, samt för att jag tycker den är rätt snygg och enkel. Förutom att göra plats för alla klasser på formuläret har jag också flyttat omkring en del saker och givit mer utrymme åt andra, tex. karaktärsbeskrivningen på första sidan. Jag har alltid tyckt om att det finns plats att rita på första sidan av rollformuläret då man spenderar så mycket tid med att titta på den.

Formulären är i PNG format eftersom jag gjorde dem genom att redigera ligan rollformulär i GIMP och för att jag är för trög för att lära mig hur man gör PDF:er eller arbetar med vektorer. Men de ska vara i relativt hög upplösning och såg ganska bra ut när jag testade att skriva ut ett under arbetet. Vet dock inte hur de ser ut nu när jag är helt klar med dem eftersom jag inte har tillgång till skrivare men jag hoppas de fortfarande ska se bra ut!

Några punkter som kan vara värda att peka ut: "Status" delen i "Min karaktär" blocket är alltså det ord jag har valt att använda som samlingsnamn för Hierarki, Rang och Anseende. Sen vet jag att "Know Zone" i det engelska formuläret är ett grammatiskt hatbrott, men jag hade bara så mycket utrymme att arbeta med... Det viktiga är iaf. att man förstår vilken förmåga det handlar om tänker jag.
 
Shads
Posts: 34
Joined: Sat 09 Feb 2019, 15:51

Re: Samlat Rollformulär

Thu 08 Oct 2020, 18:57

Snyggt! Sjukt användbart!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests