Moderator: Brior

 
TheSpaceMan
Topic Author
Posts: 407
Joined: Tue 07 Feb 2012, 19:04

Så mycket gratis!

Thu 02 Jun 2016, 09:18

Så äntligen har vi navigera gruppen genom karaktärsskapande, profetior, skuggmakter och ett skuggspel.

Utan att själv ha tillfört mycket vet vi att gruppen ska ut på jakt tillsammans. På vägen innan avresa kommer en få veta att det är någon form av sjukdomsutbrott på ett av glädjehusen vid en handelsstation på vägen som måste undersökas. Barden har fått kontakt med någon som kan hjälpa finna hennes bror men i utbyte måste hon hämta lite gravmossa som växer på ostörda gravplats. Jägaren i sin tur kommer höra viskande röster som kommer driva honom till att hitta en svart sfär att i smyg föra tillbaka till huvudstaden.

Under tiden har odöda börja dyka upp i norr och söder i växande antal. Bordellverksamheter byggs ut och tidigare omotiverade tjänstemän i Myxa drivs av ett oförklarligt kall att göra saker som tidigare varit ointressant.

Men mest av allt så har ett gäng informatörer fångat upp information om en nybildad samling kultister och exponerat dessa för lokala ordningsvakter som har/kommer tillintegjort dom. Mitt i kultistutrensningen kommer första karaktärsspelet inträffa. Och då har ingen vågat röra vid profetian ännu. :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests