Page 1 of 1

Skickas pdf:er manuellt?

Posted: Thu 20 Feb 2020, 14:53
by Neroflame
Hej,
Någon som vet om pdf:erna när man köper böcker skickas manuellt till mailadressen från Fria ligan eller om det är ett program som gör det? Tänker att det verkar vara svårt att få sina pdf:er för folk som beställt. Beställde i förmiddags eftersom man skulle få pdf:erna direkt och tänkte att jag skulle ägna dagen åt att läsa... men tji fick jag! Finns det något sätt att skynda på processen?

Re: Skickas pdf:er manuellt?

Posted: Thu 20 Feb 2020, 15:21
by Fenhorn
Vet inte hur FL gör men jag gissar länkarna skickas ut när FL har tagit tag i beställningen och det kan ta en dag eller två om det är mycket att göra. Kontakta support@frialigan.se om du vill veta vad som har hänt med din beställning.

Re: Skickas pdf:er manuellt?

Posted: Thu 20 Feb 2020, 15:33
by Neroflame
Tack,
Trist att det står direkt och inte inom kort. Händer att jag köper pdf:er om man glömt böcker eller behöver en extra. Det är alltså inte rekommenderat att göra direkt från Ligan :-(

Re: Skickas pdf:er manuellt?

Posted: Thu 20 Feb 2020, 16:00
by Tomas
Systemet funkar som så att PDF:en skickas iväg när ordern har hanterats på lagret och markeras som "fulfilled", vilket kan ta en dag eller två. Detta är en rent teknisk fråga och tyvärr inget vi kan påverka.

Re: Skickas pdf:er manuellt?

Posted: Thu 20 Feb 2020, 16:18
by Neroflame
Toppen! Då vet jag när den kommer ungefär. Ni kanske kan ändra på hemsidan från "direkt" till "kort efter" eller liknande så att man vet vad som gäller. Annars blir man ju orolig över att något inte är som det ska. Tack för återkopplingen Tomas.