User avatar
Henke
Topic Author
Posts: 1637
Joined: Sat 09 Apr 2011, 13:34
Location: Fria Ligan Fanboy

En spelrapport från Döds Ände

Tue 24 Jul 2012, 23:07

Idag lyckades vi mot alla odds påbörja scenariot Döds Ände från senaste Fenix. Dagen började med ett scenario från Secrets of New York (CoC) men eftersom detta spelades klart relativt snabbt och vi fick förstärkning till en fulltalig spelgrupp för Döds Ände (4 spelare + Berättare) så hann vi iaf en bit in i handlingen.

Detta var första gången för mig att spelleda ett rent karaktärsdrivet scenario vilket kändes lite ovant och nervöst eftersom jag alltid är van att kunna luta mig mot den röda tråden i klassiska äventyr. Här blev jag tvungen att istället förlita mig på spelarna. Jag kan såhär i efterhand ge det glädjande beskedet att det fungerade riktigt bra och att det blev en fantastiskt underhållande historia.

Händelseförloppet i vårt spel blev följande:

AKT 1

Startläge: Efter att de fyra shagulitnoviserna blivit informerade om att Döds ände var nära förestående och under mötet märkt av rivaliteten mellan Grafficanus och Gobrugda splittrades de för att utföra gryningens dagliga göromål.

Scen 1: Vi inledde med att Iarlaganda och Columna Garax studerade nervsystemets smärtgränser i ansiktet på en gnyende fånge i en dissektionssal. Garax beordrade Iarlaganda att skära ut försöksobjektets öga. Iarlaganda tvekade och när Garax pressade henne blev hon ursinnig och gjorde ett plötsligt utfall mot den förvånade shaguliten (lyckat konfliktslag i mördarkonst mot försvarslöst offer) som i nästa sekund låg badande i sitt blod på golvet. Iarlaganda greps av panik och dödade i nästa sekund fången som bevittnat det hela. Hon återfann därefter sitt lugn och släpade skyndsamt bort den mördade shaguliten till avloppet för att städa undan bevisen.

Scen 2: Mostrelmok har följt efter Iarlaganda ner till dissektionssalen (hans öde att spåra svikare inom sekten och som dessutom avskyr Iarlaganda) och nu såg hur Iarlaganda släpade Garax kropp mot avloppet. Vi slog en konflikt om ifall Iarlaganda upptäckte att Mostrelmok kom gående men det gjorde hon inte utan fortsatt obekymrat att släpa kroppen. Mostrelmok blev ställd men skyndade efter hjälp då han stötte på Ninshubur i en av gångarna. Efter att ha förklarat för honom vad som hänt utan att Mostrelmok ville riktigt tro på vad som hänt så började de båda leta efter Grafficanus.

Scen 3: Tamita städar en av fångcellerna. Plötsligt uppenbarar sig Grafficanus och berömmer hennes jobb och erbjuder henne rang som Mogul om hon för sektens bästa likviderar Gobrugda. Tamita accepterar erbjudandet utan att blinka. Just då kommer Ninshubur och Mostrelmok och ber Grafficanus följa med till disektionssalarna där man misstänker att Garax blivit mördad.

Scen 4: Iarlaganda har just lyckats lämpa av Garax kropp ner i avloppet. På väg tillbaka möts hon av Grafficanus, Ninshubur, Mostrelmok och Tamita. Mostrelmok börjar genast anklaga henne för mordet på Garax men Iarlaganda slår ifrån sig anklagelserna (vinner retorisk konflikt) så Mostrelmok tvingas backa. Grafficanus och Ninshubur avlägsnar sig medan Iarlaganda viskar till Mostrelmok att han skall akta sig så hon inte berättar om hans besvikelse mot Grafficanus (lyckat konfliktslag för hållhake - gav 2p rädsla). Mostrelmok tappar besinningen fullständigt och går bärsärk mot henne och lyckas koppla ett grepp om den skrikande Iarlaganda (vinner konfliktslag i brottning). Iarlaganda inser att hon inte kommer kunna ta sig ur den muskelöse Mostrelmoks grepp utan försöker istället övertala honom om att han inte skall mörda en annan shagulit och hur det kommer förstöra hans framtid inom sekten (lyckades övertala med retorisk konflikt med 1 i FG vilket gav 2p tvivel). Mostrelmok släpper henne genast och haltar iväg helt handlingsförlamad efter all uppståndelse (knäckt av slaget). Tamita stannar kvar och säger åt Iarlaganda att städa upp efter sig (förbannelse: mästra andra) och Iarlaganda gör henne till viljes.

Scen 5: Samtidigt uppe i meditationsrummet så har Adiposimon blivit störd i sin trans av hedersgästen Brior Brådfot som ängsligt ber honom om hjälp att lämna Järntornet. Adiposimon tvekar men accepterar (följer sitt öde).

Scen 6: Tamita har nu förflyttar sig upp till huvudbyggnaden och letar febrilt efter Gobrugda som hon skall mörda. Istället stoppas hon av Garotlan som anförtror henne om att det finns en tvivlare i sekten som måste undanröjas. Denne person är Adiposimon och uppdraget kommer skänka Tamita en position som Huligan. Tamita accepterar omgående och håller med Garotlan om vikten av att hålla sekten fri från tvivlare. Garotlan påpekar att de tänker lika och sedan skyndar hon iväg.

Scen 7: Iarlaganda har städat upp och börjar nu leta efter Mostrelmok som hon bestämt sig för att avliva en gång för alla. Hon lyckas få en skymt av honom inne i huvudbyggnaden men just då ropar Garotlan på henne som just pratat klart med Tamita. Garotlan förklarar att horndemonerna behöver utfodras med fångar från fängelsehålorna och är allmänt spydig. Iarlaganda lovar att ordna detta omgående. Han skyndar vidare efter Mostrelmok men ser att han försvunnit ur synhåll.

Scen 8: Adiposimon lämnar meditationssalen och springer in i Mostrelmok som är på väg in i den. Han springer strax därefter in i Iarlaganda som frågar efter Mostrelmok men Adiposimon säger sig inte ha sett honom. Istället erbjuder han att hjäpa Iarlaganda med utfodringen och de båda beger sig ner mot fängelsehålorna. Vid ett hörn nära fängelsehålorna springer en flyende fånge rätt in i dem. Han är beväpnad med ett svärd och kräver att de skall hjälpa honom att fly. Adiposimon tvekar men accepterar. Iarlaganda blir förlamad av sin tvivel och de beslutar sig nu för att fly.

Scen 9: Mostrelmok försätter sig i trans och lyckas bota sin tvivel (stryker eländet tvivel)

Scen 10: Tamita som inte lyckats hitta Gobrugda i huvudbyggnaden är på väg ner för kökstrappan och bort mot hans gymnasium när hon hör upprörda röster borta vid fängelsehålorna. I mörkret lyckas hon undgå att bli upptäckt (lyckat konfliktslag för lönndom inkl. hennes expertis diskretion) och hör nu konversationen mellan Iarlaganda, Adiposimon och fången.

Längre hann vi tyvärr inte...
Last edited by Henke on Tue 24 Jul 2012, 23:32, edited 1 time in total.
I skuggan av Trakorien - Bloggkrönika från Svavelvinter
Förbjuden Zon - Bloggkrönika från Version Noll
Spelledarens Pod - Av spelledare, för spelledare, om spelledare, samt ett och annat spelmöte
 
User avatar
Kosta
Site Admin
Posts: 1514
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:04

Re: En spelrapport från Döds Ände

Tue 24 Jul 2012, 23:29

Jättekul läsning! Keep 'em coming! :)
Fria Ligan
 
Maekolv
Posts: 107
Joined: Mon 16 Apr 2012, 00:18

Re: En spelrapport från Döds Ände

Tue 24 Jul 2012, 23:57

Fantastiskt spännande!
Jag sitter nästan och kör klorna ner i bordsskivan. Mer, mer! :)
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4548
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: En spelrapport från Döds Ände

Wed 25 Jul 2012, 01:54

Kan bara instämma. Hur ska det gå? Vi kräver att få veta! :)
Fria Ligan
 
User avatar
Henke
Topic Author
Posts: 1637
Joined: Sat 09 Apr 2011, 13:34
Location: Fria Ligan Fanboy

Re: En spelrapport från Döds Ände

Wed 25 Jul 2012, 07:39

Som jag nämnde tidigare är jag rätt förvånad över att spelet "tog fart av sig självt" på det här sättet.
Extra roligt dessutom att karaktärerna snabbt blev indragna i varandras konflikter. Här skall självklart skribenterna ha en stor eloge för ett välskrivet och genomtänkt scenario.

Samtidigt funderar jag lite över hur mycket intriger jag skall "lasta på" i händelseförloppet. Nu valde jag att introducera fler konflikter i mer eller mindre varje scen. Kanske jag skulle avvaktat och låtit lite trådar löpa ut innan jag lastade på fler?
I skuggan av Trakorien - Bloggkrönika från Svavelvinter
Förbjuden Zon - Bloggkrönika från Version Noll
Spelledarens Pod - Av spelledare, för spelledare, om spelledare, samt ett och annat spelmöte
 
User avatar
Kosta
Site Admin
Posts: 1514
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:04

Re: En spelrapport från Döds Ände

Wed 25 Jul 2012, 08:13

Inte för att jag spelat en massa karaktärsdrivet, men när vi körde vår hybrid, så hade vi typ samma upplägg. Rätt mkt konflikter och bomber att starta upp med - och när det sen fanns så var det spelarna som drev storyn, man behövde bara kasta in något om tempot gick ner (inget problem för er verkar det) eller för att få igång spelarna i början av en ny session när de inte var uppvärmda ännu.

Vår grupp hade väl inte eller spelat med karaktärsdriv tidigare.
Fria Ligan
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4548
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: En spelrapport från Döds Ände

Wed 25 Jul 2012, 08:57

Som Kosta säger. Nu har du ju skapat ett duktigt getingbo - låt spelarna försöka reda ut det själva en stund - och se kastar du in äventyrarna! :)
Fria Ligan
 
User avatar
Henke
Topic Author
Posts: 1637
Joined: Sat 09 Apr 2011, 13:34
Location: Fria Ligan Fanboy

Re: En spelrapport från Döds Ände

Sun 19 Aug 2012, 22:50

Ikväll fick vi chans att spela klart Döds Ände som blev ännu ett kul spelmöte. Tyvärr kunde inte Mostrelmoks spelare närvara vilket tog bort en del intriger och spänning som byggts upp senast. Efter en snabbresumé av senaste mötet drog vi igång:

Scen 11: Det har hunnit bli förmiddag. Iarlaganda säger åt fången att gömma sig och går tillsammans med Adiposimon och söker upp Garatlan som man finner tillsammans med Lekobin i huliganernas rum. Iarlaganda hävdar att dörren till källarförrådet med utrustning står olåst varpå Garatlan och Lekobin följer med ner i källaren för att låsa dörren eftersom Garatlan är betrodd med nyckel.

Scen 12: Tamita förföljer Iarlaganda och Garatlan men stannar i köket där hon plockar på sig en rejäl kökskniv. Hon beger sig sedan ner i källaren igen och bort till Gobrugdas gymnasium där hon finner Gobrugda bland statyer och speglar. Gobrugda välkomnar henne och anförtror henne sin vision av Döds Ände där endast en liten elit av shagulitsekten skall få delta medan resten bör rensas bort. Först och främst måste Prior Grafficanus Majus undanröjas vilket gör att Tamita nu har order från båda ledarna om att döda den andre. Hon ger sig iväg och möter Iarlaganda, Adiposimon, Garatlan och Lekobin som är på väg till förrådet. Hon slår följe med dem.

Scen 13: Halvvägs till förrådet kommer Tralisba springande och berättar att Järntornet blivit angripit av inkräktare. Alla måste genast bege sig till förrådet för att beväpna sig. I korridoren till förrådet står fången med svärdet och väntar darrande. När Garatlan får syn på honom vrålar han åt noviserna att fängsla fången. Fången som tror att Iarlaganda och Adiposimon bedragit honom vrålar att de lurat honom och stöter i panik svärdet i magen på sig själv för att inte gripas levande. Garatlan sitter misstänksamt på Iarlaganda och Adiposimon och situationen förbättras inte av att dörren till förrådet är låst. Iarlaganda ursäktar sig med att han tyckte sig ha hört hur dörren låstes upp. Garatlan är inte övertygad men Tralisba viftar bort misstankarna eftersom inkräktarna är det akuta hotet. Alla går in och beväpnar sig. Tamita sätter på sig en rustning medan övriga skyndar iväg.

Scen 14: Vid kökstrappan vill Adiposimon och Iarlaganda ta vägen upp i köket men Tralisba kräver att Adiposimon följer med och beskyddar honom, Garatlan och Lekobin när de går mot terassen. Iarlaganda beger sig ensam upp till köket och ut i norra galleriet där Mogul Barbica slåss med en inkräktare (Turik). Iarlaganda grips av tvivel för vem han bör hjälpa, men hugger till sist inkräktaren i ryggen så han och Barbica kommer undan.

Scen 15: Adiposimon har undertiden kommit upp på terassen och befalls av Traslisba att speja in i hallen om han kan se några inkräktare. Just som han kommer in ser han den sårade Turik komma krypande mot honom. Turik är en barndomsvän till Adiposimon och ber honom om hjälp. Adiposimon rusar därför tillbaka till Tralisba, Garatlan och Lekobin och säger åt dem att tio inkräktare är påväg ut på terassen. Shaguliterna flyr hals över huvud tillbaka ner i källaren.

Scen 16: Tamita har nu hunnit få på sig rustningen och beger sig upp för kökstrappan. I köket finner hon sin kärlek legosoldaten Mygna Dezne skadad och ihopsjunken i ett hörn. Mygna är en av inkräktarna men Tamita väljer ändå att förbinda hennes sår trots att hon mumlar om hur shaguliterna som skadat henne är henne i hälarna. Just då öppnas dörren. Columna Ramorba och huliganen Jomorref kommer in och undrar varför Tamita förbinder såren på en inkräktare. Tamita berättar att inkräktaren egentligen är shaguliternas spion som just avslöjat att Grafficanus är en förrädare som samarbetar med Digeta Longa. Hon säger åt dem att genast gripa Grafficanus och föra honom till köket. Ramorba och jomorref lyder blint (Tamitas spelare vann konflikten med FG3).

Scen 17: Adiposimon har skakat av sig Tralisba, Garatlan och Lekobin och är på väg till fångcellerna när han spring på Gobrugda i källargången. Gobrugda undrar vad han håller på med och när han berättar att Järntornet har fått besök av inkräktare så befaller Gobrugda genast att han följer med upp och slåss. De tar gemensamt källartrappan upp i köket.

Scen 18: Iarlaganda och Barbica beger sig mot entrén då Barbica anförtror Iarlaganda om sitt tvivel på shagulitsekten och Döds Ände. Iarlaganda grips själv av svår tvivel och de båda smyger in i norra salongen för att besluta vad de skall göra.

Scen 19: Ramorba och Jomorref har precis återvänt till köket med den ilskne Grafficanus just som Gobrugda och Adiposimon kommer upp via källartrappan. Tamita anklagar Grafficanus för förräderi och backas upp av Mygna Dezne som insett vad som pågår. Gobrugda beordrar Adiposimon att döda Grafficanus och detta lyder novisen utan eftertanke. Han försöker därpå lämna rummet men misslyckas med sitt slag i lönndom och upptäcks av Gobrugda som ifrågasätter varför Adiposimon hela tiden försöker smita undan. Han beordras nu att bege sig ut i salongen tillsammans med Ramorba och Jomorref för att driva tillbaka inkräktarna. Tamita får samtidigt order om att sätta Mygna Dezne i fängelsehålan.

Scen 20: Tamita tar med Mygna ner i källaren. Hon tänkte först släppa Mygna men vill stå i främsta leder för shaguliterna (berättarutmaning) så det slutar ändå med att hon låser in Mygna.

Scen 21: Iarlaganda och Barbica har fått sällskap i salongen av inkräktaren Lekobin av Soblak som fått order av Digeta Longa att rädda Iarlaganda från Järntornet. Man har just bestämt sig för att fly när Adiposimon, Ramorba och Jomorref kommer ut från köket. En strid tar vid där Iarlaganda ramlar omkull och Lekobin dödas av nekromantisk förruttnelse. Det hela slutar med att Iarlaganda och Barbica flyr mot entrén och friheten. Samtidigt rusar Adiposimon in i köket och informerar Gobrugda om inkräktarna samtidigt som han rusar nerför källartrappan.

Scen 22: Tamita möter Adiposimon i källartrappan och hotar honom med att genast gå upp igen och döda Ramorba för annars kommer han att lämnas att ruttna i fängelsehålorna. Adiposimon återvänder än en gång till köket där Gobrugda befaller honom att gå ut och slåss mot inkräktarna.

Scen 23: Iarlaganda möter akademikern Rydilak da Zilve och Trebik i hallen som båda är inkräktare. Rydilak ropar till Iarlaganda att shagulitsekten är ondskefull och förvriden. Iarlaganda rusar förbi och ropar åt honom att hålla käften. Iarlaganda och Barbica flyr nu ut över bron. Barbica blir skjuten av Trebik och ramlar av bron mot en säker död. Iarlaganda når brofästet och ser hur portarna till Shaguls grav står öppna. Nyfiken går han in och möter Shagul som erbjuder honom sitt öde för att i gengäld jobba åt Shagul. Iarlaganda accepterar.

Scen 24: Adiposimon famlar fortfarande och lyckas inte komma till skott med att döda Ramorba. Istället rusar han ur i södra galleriet där han ser sin vän Turik fortfarande ligga skadad. Då kommer Mostrelmok ut ur meditationssalen. Tamita som följt efter Adiposimon dyker upp samtidigt och dödar Turik framför ögonen på Adiposimon. Adiposimon flyr ut på terassen och ner i källaren med Mostrelmok hack i häl.

Scen 25: Tamita återvänder till salongen där han hotar Ramorba att genast döda några av Gobrugdas mindre önskvärda sektmedlemmar. Han dödar samtidigt den skadade Jomorref. Just då kommer Klysma rusande och förkunnar att Shaguls grav står öppen.

Scen 26: Nere i källaren rusar Adiposimon mot fångcellerna då en smygande inkräktare slungar sin kniv mot honom. Svårt sårad faller han till marken och lyckas förbinda skadorna. Inkräktaren hotar honom med sin kniv och kräver att de skall släppa loss fångarna.

Scen 27: Efter att de överlevande shaguliterna samlats till en procession som skrider fram till graven. Gobrugda bär med sig livselixiret och den nyblivna Mogulen Tamita bär på kristallbägarna. Väl inne i graven föreslår Gobrugda att hans mest lovande lärling Tamita skall få delta i skålen för Döds Ände. Hon accepterar och när samtliga shaguliter druckit ur så dröjer det inte länge innan det gift Shagul fört ner i bägarna börjar verka. Snart ligger de alla döda på stengolvet.

Efterspel: Mostrelmok befalldes av den döende Gobrugda att hämnas på Shagul men han avstod. Vad som hände Adiposimon och Järntornets fångar är dock oklart. Förmodligen lyckades de fly och levde lyckliga i alla sina dagar. :-)
I skuggan av Trakorien - Bloggkrönika från Svavelvinter
Förbjuden Zon - Bloggkrönika från Version Noll
Spelledarens Pod - Av spelledare, för spelledare, om spelledare, samt ett och annat spelmöte
 
User avatar
Tomas
Site Admin
Posts: 4548
Joined: Fri 08 Apr 2011, 11:31

Re: En spelrapport från Döds Ände

Mon 20 Aug 2012, 10:12

Coolt! Och actionladdat!

Är imponerad och fascinerad av Tamitas agerande, tex i scen 16 och 19. Hon spelar sina kort väldigt väl och lyckas till en början både rädda Mygna och stärka sin ställning hos shaguliterna - men när hon tvingas välja så sviker hon Mygna - och möter sedan sitt öde i Shaguls grav. Coolt.

Vad hände egentligen med Adiposumon på slutet? Blev han jagad av Mostrelmok men kom undan? Om han till slut var ensam med fångarna och inkräktarna torde han väl ganska enkelt ha ställt sig på deras sida och lett dem mot friheten? Det kanske var det som hände också?

Och coolt att den tvivlande Iarlaganda finner sitt nya öde vid Shaguls sida!

Hur upplevde ni det att spela äventyret? Vad var roligast, vad kändes problematiskt?
Fria Ligan
 
User avatar
Henke
Topic Author
Posts: 1637
Joined: Sat 09 Apr 2011, 13:34
Location: Fria Ligan Fanboy

Re: En spelrapport från Döds Ände

Mon 20 Aug 2012, 20:51

Coolt! Och actionladdat!

Är imponerad och fascinerad av Tamitas agerande, tex i scen 16 och 19. Hon spelar sina kort väldigt väl och lyckas till en början både rädda Mygna och stärka sin ställning hos shaguliterna - men när hon tvingas välja så sviker hon Mygna - och möter sedan sitt öde i Shaguls grav. Coolt.
Tamitas spelare slog alltså tre sexor av tre möjliga. Det var så snyggt att jag helt enkelt var tvungen att ge henne möjligheten att övertyga inte bara om Mygnas oskuld men även om det bisarra att Grafficanus var en tvivlare. Att Tamita dessutom valde att dricka berodde nog till stor del även på att spelaren varken läst Svavelvinter-romanen eller spelat originaläventyren. Han hade, precis som shaguliterna, ingen aning om Shaguls planer för sekten.
Vad hände egentligen med Adiposumon på slutet? Blev han jagad av Mostrelmok men kom undan? Om han till slut var ensam med fångarna och inkräktarna torde han väl ganska enkelt ha ställt sig på deras sida och lett dem mot friheten? Det kanske var det som hände också?
Haha ja du. Adiposumons spelare blev helt förtvivlad av alla befallningar och att han aldrig lyckades komma ner och rädda fångarna under pågående spel så han satt mest och mumlade att han kände sig helt knäckt vilket är ett gott betyg :). När Iarlaganda fasades ut så lät jag hans spelare ta över rollen som Mostrelmok som satte efter Adiposumon ner i källaren. Mostrelmok aktiverade dock sin förbannelse och lyckades inte halta ikapp Adiposumon. Klockan var rätt sent och jag kände att det var dags för avslutning och då Adiposumons spelare kände sig så vilsen och inte riktigt visste vad han skulle göra så avslutade vi utan att han fick något riktigt slut... vilket såhär i efterhand känns lite synd.
Och coolt att den tvivlande Iarlaganda finner sitt nya öde vid Shaguls sida!
Verkligen. Även coolt att hon kom till Shagul tidigare än de andra. Det skapade dock vissa problem när processionen med övriga shaguliter nådde graven och fann Iarlaganda vid hans sida. Givetvis borde ju även hon varit med och druckit av elixiret, och jag blev osäker på hur jag skulle lösa det.
Hur upplevde ni det att spela äventyret? Vad var roligast, vad kändes problematiskt?
Ärligt talat så blev jag i eld och lågor. Först och främst eftersom jag alltid har velat rollspela Svavelvinter-äventyret "bakom kulisserna" som antagonister (det har ju vi diskuterat för längesedan) men även för att äventyret tog så bra fart trots att det var första gången jag spelledde karaktärsdrivet. Jag känner att upplägget blev så lysande att jag (som du känner till) just nu skissar på hur man skulle kunna göra liknande karaktärsdrivet upplägg med Version Noll och MUA´s Vid Regnbågens Slut.

Det finns egentligen bara tre saker som kunde blivit bättre med äventyret:
1. Tiden - Klockan blev mycket på slutet vilket gjorde att vi förhastade oss lite.
2. Mostrelmoks spelare kunde inte vara med och då dog mycket av intrigerna som byggts upp under första spelmötet vilket var jättesynd. Förmodligen hade det blossat upp ännu fler spännande situationer om han varit med.
3. Slutscenen - Jag kan känna att slutscenen vid graven är lite för öppen. Man vet ju på ett ungefär vad som skall hända, men hade gärna velat haft lite mer beskrivning kring det. Nu blev det tillsammans med stressen på slutet lite av ett antiklimax när Tamita bara föll död ner tillsammans med övriga och Mostrelmok inte gjorde någonting.

Men trots det, ett helt lysande äventyrsscenario! Ser fram emot att rollspela Arhems Sista Dagar vid tillfälle (och somsagt kanske ett karaktärsdrivet MUA).
I skuggan av Trakorien - Bloggkrönika från Svavelvinter
Förbjuden Zon - Bloggkrönika från Version Noll
Spelledarens Pod - Av spelledare, för spelledare, om spelledare, samt ett och annat spelmöte

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest