User avatar
talgboll
Topic Author
Posts: 95
Joined: Fri 25 Apr 2014, 11:24
Location: malmö
Contact:

Ännu ett gratis scenario!

Mon 04 Jan 2021, 13:54

Då var det dags igen! Rollspelskollektivet rivstartar det nya året med ett rykande färskt scenario till Nordiska väsen: Skuggan av igår!

Ladda ned Skuggan av igår gratis här: https://rollspelskollektivet.squarespac ... r-scenario

Skuggan av igår är ett matigt scenario till Nordiska väsen. Rollpersonerna besöker herrgården Fogelvik där det nyligen börjat inträffa märkliga och högst oförklarliga ting. Herr Jegerschiölds pipor har förvandlats till flöjter och det har växt grenar med blad från Fru Jegerschiölds käpp. Scenariot är ett mysterium med lite action och ett uns av skräck (om man vill).

Vem ligger bakom det som händer och varför? Vad är det det gamla paret Jegerschiöld döljer och varför är det frostigt mellan dem och tjänstefolket? Och visst verkar det som att någon eller något är ute efter just rollpersonerna… Karaktärerna måste lösa det här.. innan det är för sent!

Skuggan av igår innehåller 34 sidor med ett detaljerat persongalleri och fylliga platsbeskrivningar av godsets olika rum och miljöer. Det är ett klassiskt whodunnit.

Eftersom scenariot är en sandlåda där rollpersonerna kan undersöka herrgården helt fritt finns det gott om stöd för spelledaren i form av förslag på enskilda scener, struktur i form av rutiner under dagen för personerna på godset, riktlinjer för hur mysteriet kan lösas och förslag på hur scenariot kan spelledas.
Rollspelskollektivet www.facebook.com/rollspelskollektivet
Gratis rollspelsmaterial på https://rollspelskollektivet.se
 
Byrax
Posts: 803
Joined: Fri 08 Jan 2016, 10:42
Location: Mythic North

Re: Ännu ett gratis scenario!

Tue 05 Jan 2021, 22:23

Underbartt! Keep em coming
 
ErlendTyrmi
Posts: 5
Joined: Fri 01 Jan 2021, 15:38

Re: Ännu ett gratis scenario!

Sun 10 Jan 2021, 19:36

Tack! Bra arbete!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest