Page 1 of 1

Skeppsritningar II

Posted: Mon 05 Feb 2018, 14:40
by Tobiasekwall
Här kommer ännu en skeppsritning tillhörande min andra spelgrupp. Skeppet förekommer lite vagt i "Iskallt inferno", kapten Wadas skepp Giftgrodan. Vi spelade "II" för ganska länge sedan, men då moddat så att RP fick använda sitt eget skepp, Wada följde med som passagerare och hennes skepp låg inne för Reparation. Wada har följt med gruppen som SLP och andrepilot ända sedan det ääventyret. Nu något år senare har gruppen splittrats upp, i all vänskaplighet. (Två medlemmar har flytta till Skellefteå, av alla ställen.) Det gör att resten av gruppen nu har tagit över Gift Grodan och fått definiera det ytterligare.

Skeppet är ett litet klass III skepp, med strömlinjeformad men rund figur. Det är glänsande och högtekologisgt, Inredningen är dämpad och elegant. Skeppet har tuch-panler och mjuka ljudsignaler. Det har en stor svit som oftast används till att frakta väbetalande digniteter. I övrigt så har skeppet ett litet lastutrymme tänkt för att frakta dyrbar last med hög hastighet. Det enda som inte känns effektivt och stilrent med dova geometriska mönster är Mekanikern Hasims rumm som ser ut som ett salgfält av prylar och kläder och stinker av billig Opur.

Giftgrodan
Klass III
Problem: Vekt pansar
Tillval: Smygarteknologi, Atmosfärisk landning
Moduler: Lastutrymme, Acceleratorkanon, Stasenhet, Hytter, Svit, Servicenhet, Docka, Verkstad, Smuglingsutrymme

https://drive.google.com/open?id=1tJmuK ... jxqTFA4IZB

Re: Skeppsritningar II

Posted: Mon 05 Feb 2018, 17:59
by Kosta
Gillar formen som en liten pil med glaskupolen.

Re: Skeppsritningar II

Posted: Wed 07 Feb 2018, 10:29
by Tobiasekwall
Jo, men den åker åt andra hållet, så att en resenär i sviten kan titta ut åt det håll man färdas genom panoramafönstret. Generellt så tycker jag att formen blev rätt "coriolisk" med de runda skallbageliknande formerna